AED informationstavle

Det er afgørende at have sikkerhedsudstyret i orden, hvis det opstår problematiske situationer. Dette gælder uanset om det er på arbejdspladsen, i hjemmet eller de offentlige rum. AED’er (hjertestartere) er noget af det vigtige udstyr, der kan være med til at redde menneskeliv.

Det er bare mindst lige så vigtigt, at man hurtigt kan finde frem til hjertestarteren, hvis den skal have nogen gavn. Det kan AED (hjertestarter) skiltet være med til at sikre.

Skiltet er synligt på lang afstand, så man ikke er i tvivl om hvor AED’en hænger.
Skiltet guider dig, på både dansk og engelsk, i hvad du skal gøre ved en situation hvor det er nødvendigt at genoplive en livløs person, ved brug af AEDen.
Skiltet er ligeledes forsynet med QR-koder der bl.a. vise en film, samt giver muligh4ed for at downloade nyttige apps.

På den måde kan skiltet gøre, at man har mulighed for at foretage redningsaktioner mere effektivt.

Skiltet er af plastik, og velegnet til både at hænge ude og inde.
Skiltet er forsynet med 4 huller, for lettere opsætning.

Mål: (B)40cm X (H)60cm X (D) 0,5cm.
Coupon example product
iPAD SP1 – HJERTESTARTER

En iPAD SP1 hjertestarter er beregnet til at behandle ventrikelflimmer, og pulsløs ventrikulær takykardi. Disse to hjerte tilstande er de to mest almindelige årsager til en person oplever et pludseligt hjertestop. I sådan et tilfælde holder hjertet pludselig op med at pumpe, og skal behandles med et elektro shock. Hjertestop kan ramme alle aldersgrupper og helt uden varsel. Skulle du være ude for at skulle redde en person i denne tilstand og har en iPAD SP1 hjertestarter til rådighed vil maskinen guide dig igennem hele redningsforløbet, trin for trin på dansk. Denne hjertestarter følger de nyeste tale guidelines fra Dansk Råd for Genoplivning.
iPAD SP1 hjertestarteren er udstyret med den nyeste teknologi inden for mobile redningsløsninger. Man kan med denne hjertestarter nemt skifte mellem stød på voksen personer eller børn, blot ved at trykke på en knap. Du skal altså ikke til at skifte hjertestarterens elektroder hvis du skal støde på børn. Knappen styrer om du støder med 150J for voksne eller 50J for børn. Knappen på hjertestarteren er naturligvis beskyttet af et plastik-skjold.
Leveres klar til brug med batteri, elektroder og taske.
​Dimensioner: 26 x 25,6 x 6,9 cm. Vægt: 2,4 kg.